fbpx

HOTELLER


Hotel d’Angleterre blev etableret i 1755 og er som legendarisk københavnsk institution berømt for sin elegance, luksus og stil og er et af de bedste 5-stjernede hoteller i Nordeuropa. Hvis væggene kunne tale, ville de fortælle om eventyr. Om lidenskabelig kærlighed, hemmelighedsfulde selskaber og kompromisløs storhed igennem 260 år.

Copenhagen Marriott Hotel ligger i Københavns Centrum helt ned til den fantastiske havnekanal med havnebad lige uden for døren og masser af liv. Det var kædens første hotel i Skandinavien og er Danmarks største 5-stjernede hotel. Nyd en lækker middag eller en drink med byens bedste udsigt over vandet. Se billederne fra Tour de Suite i Royal Suite på MARRIOTT her

Den store røde bygning, der ligger et stenkast fra Tivoli og Hovedbanen, var fra 1912-2012 hovedsædet for Post- og Telegrafvæsenet. I dag er den smukke røde bygning totalrenoveret og rummer det nye 5-stjernede luksus hotel Villa Copenhagen, der har fokus på at gæsterne får en overnatning i vild luksus.