fbpx

AKTØRER

LERCHE design er en uafhængig, rådgivende og prisvindende indretningsvirksomhed stiftet i 2002 af ejer Mie Lerche, der gennem sin passion for indretning skaber eksklusive, funktionelle og æstetiske indretningsløsninger for virksomheder og private. Via kreative designløsninger og en stor portefølje af dansk og internationalt møbeldesign og designtilbehør i særklasse, sikrer LERCHE design synergi mellem dit DNA og din indretning. Men indretningsløsningerne skaber vi ikke med lækkert design alene - hjertet er altid med! Når du vælger LERCHE design som din indretningspartner, vælger du et professionelt og engageret team til din indretningsløsning uanset opgavens omfang. Under Tour de Suite vil Mie Lerche berige dig med et par af hendes bedste indretningstips til, hvordan du selv skaber de bedste og mest harmoniske rammer for livet i dine omgivelser.

Champagne Guru er drevet af champagneentusiasterne Leilani og André Clausen. Virksomheden importerer og forhandler champagner fra små familiedrevne huse, afholder smagninger, underholder og rådgiver om den berømte vins produktion og kvaliteter. Champagne Guru handler om passion og kærlighed for de gyldne bobler. Efter mange rejser til Champagne og besøg hos de små champagneproducenter følte vi os overbevist om, at det var starten på en ny rejse mod større forståelse for de gyldne bobler, Champagne. Glæden vi oplevede ved de smukke vinmarker og de enkelte huses unikke historie, måtte vi dele med andre. Derfor har vi samlet de bedste producenter vi har mødt, og ønsker foruden den forunderlige smag af champagne også at dele de oplevelser, vi har haft i kældrene og på markerne.

Stokkebye ligger på idylliske Fyn, i den lille landsby Bovense. Smukt omgivet af bølgende grønne marker, finder du vores vinmarker og familiehjem. Et usædvanligt syn i danske landskab og for et land som ligger så langt nordpå. Og det er præcis, hvad du kan forvente at finde her; en unik og udsøgt smagoplevelse.

Jacob Christian Hansen / studie i Hellerup / har arbejdet som selvstændig fotograf og videograf siden 2007. Herudover har han en solid marketing- og kommunikationsbaggrund fra bl.a. TV 2, Danske Spil og Langelandsfestivalen. Jacob er kommunikatør og storyteller, og han arbejder på basis af fagområderne: stillfoto, filmproduktion samt tekstarbejde. Jacob er æstetisk dokumentarist og og skarp iscenesætter og agerer lige godt, om han løser opgaver på direktionens sildebenspaket, eller om han er på betongulvet i produktionshallen. Han løser opgaver for bogforlag, magasinforlag og reklame-/ kommunikationsbureauer – såvel som for erhvervsvirksomheder og private.

Mathias Valentino

Mathias Valentino / uddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, er ekspert i at skabe en helt unik stemning på spansk guitar – en stemning som er fyldt med nærvær, varme og glæde. Han spiller dinnermusik og minikoncerter til livets større eller mindre samlingspunkter.

Lars Ranek / født i 1963, der er baseret i København / har været professionel reklame og kommerciel fotograf siden 1989. Han etablerede sit eget firma Lars Ranek A/S i 1992 og er i dag en selvstændig fotografering med speciale i mad og interiør fotografering.

Sarah Køhnke er journalist og ejer af NordicPR. Med mere end 20 år i mediebranchen og en anderledes tankegang, skabes kreativ tilgang til brand og budskab. NordicPR er et lille projektbureau som skaber målrettet pressedækning i relevante medier, altid med overbevisende indhold, - skriftligt, med koncepter, begivenheder eller visuals, som engagerer og inspirerer. Tour de Suite er et nyskabende koncept som NordicPR er glade for, at være en del af med artikler og PR. Konceptet og det talentfulde hold bag, som kombinerer design, hospitality og kreativitet i en ikke hidtil set forening, er noget man ikke vil gå glip af.

Schwarz Senge er Danmarks bedste specialforretning inden for unikke senge, madrasser og puder/dyner syet efter mål – her bliver du grundigt vejledt af specialuddannede medarbejdere med mange års erfaring. Vores sortiment er nøje sammensat af en række af Europas bedste kvalitetsmærker på senge som Carpe Diem, Röwa, Dunlopillo, Getama, Jensen Beds og Schramm. Hos Schwarz Senge hjælper vores specialister dig med at finde frem til netop den seng eller madras, som opfylder dine individuelle behov. Kig forbi vores store forretning på Østerbro, hvis du længes efter sengen, der tager kvaliteten af din søvn til et helt nyt niveau

FEIN er et magasin for feinschmeckere. Vi skriver om det allerbedste indenfor design, arkitektur, oplevelser, gastronomi eller andre livsstilsemner, og vi sætter barren højt. FEIN er kompromisløs omkring målgruppen. Derfor er den veldefineret og består af en eksklusiv læserskare i det nordsjællandske. Mennesker, der har lyst til at bruge tid og penge på, at skabe de helt rigtige rammer om deres travle hverdag. Det er kræsne læsere, der lever det gode liv. Kvalitet og unikke produkter, er de to forhold, der er afgørende for de valg, de træffer. Og en af de måder, de holder sig opdateret om de nyeste trends og lader sig inspirere til køb på, er gennem kvalitetsmagasiner som FEIN.